top of page

Школа №308 щиро вітає усіх з Днем знань- святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Ми відзначаємо 75-ту річницю великої перемоги. Нашої перемоги над нацизмом. Друга світова війна стала найбільш кривавою та жорстокою в історії людства. Але війна – це не лише зброя та військові дії, не лише геополітика, стратегія і тактика ведення бойових дій, а й мільйони людських долей, виживання протягом років у надважких умовах. Низький уклін ветеранам війни! Неможливо переоцінити ваш внесок у перемогу та відновлення миру на землі. Пам’ятаємо. Перемагаємо.

Науковий пікнік з 9-Б класом

Урок хімії на свіжому повітрі.

Вчитель хімії Величко Світлана Петрівна

Урок української літератури у 7в класі. Тема:"Суспільно-побутові пісні".

Вчитель української мови та літератури Гайшук Людмила Вікторівна

Урок "Образотворче мистецтво", 6-б клас, тема: Анімалістичний жанр...

Урок біології "Вуглеводи" у 9Б

Вчитель хімії Величко Світлана Петрівна

Урок англійської мови на тему "Їжа" 6Г клас

Вчитель Янченко Світлана

24 вересня 2020 року відбувся ZOOM майстер клас для фахівців психологічної служби Деснянського району міста Києва на тему: «Дерево як символ людини». Ведуча заходу – практичний психолог школи І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району міста Києва Ольга Деркач поінформувала учасників про наступне:

- образи дерев, важливі архетипні складові в них;

- символи дерев, трактування їх наукою та міфологічні знаки в деревах;

- трактування образів дерев через призму світових міфологій;

- використання малюнків дерев в практичній роботі практичних психологів і соціальних педагогів;

- діагностичні методики з використанням малюнка дерева;

Також учасники мали нагоду ознайомитись з арт-терапевтичними техніками, що зображують образи дерев. Захід ілюструвався презентацією, легендами, малюнками технік, вправами, музичним супроводом, спілкуванням у чаті та посиланнями на наукову літературу

5-Г клас

Вивчення китайської казки "Пензлик Маляна" на уроці зарубіжної літератури.

Якби діти могли чарівним пензликом оживити картину.....

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня. З 2015 року є державним святом.

Назва цього свята говорить сама за себе. Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас дорогі наші захисники!

На фото : Виховний захід в 11-А класі, присвячений вшануванню бійців внутрішніх військ. Зустріч з майором Гамарнік В.А.

Виховний захід у 9Б класі: листівка та подарунок захиснику.

Класний керівник Величко Світлана Петрівна

28 жовтня День визволення України від фашистських загарбників.

У роки Другої світової війни Україна опинилася в епіцентрі жорстоких битв.

У цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім.

#День_бабусь_та_дідусів

28 жовтня у більш ніж 30 країнах світу, зокрема і в Україні, відзначають День бабусь і дідусів.

Свято бабусь і дідусів виникло відносно нещодавно – у 2009 році. Його заснувало нідерландське Квіткове бюро. Ідея полягала у тому, щоб онуки цього дня вітали своїх дідусів і бабусь та дарувати їм горщики з живими квітами, що символізують зв'язок поколінь

Всіх зі святом!

https://www.facebook.com/watch/?v=267200334735072

Гелловін Halloween – одне з найцікавіших закордонних свят, яке прижилося у нашій країні. І хоча ставлення до нього досі різне, проте багато хто святкує Гелловін. Особливо подобається це свято дітям, адже у них з’являється можливість перевтілюватися у казкових персонажів та пустувати. До того ж свято дуже оригінальне, а діти обожнюють усе незвичне.

Тож не дивно, що у багатьох школах святкування Гелловіну вже стало традицією.

https://www.facebook.com/watch/?v=364191874898737

В рамках декади просвітницьких та мистецьких заходів "ART-fest" 06 листопада учні 11-Б класу школи I-III ступенів №308 продемонстрували свої таланти.

Майстер - клас " Інтуїтивне правопівкульне малювання". Вчитель-психолог Деркач Ольга Львівна

В рамках декади просвітницьких та мистецьких заходів "ART-fest" 06 листопада учні 9-Б класу школи I-III ступенів №308 продемонстрували свої таланти.

Осінь надихає творити. Творчий проєкт "Золоті барви осені" Класний керівник Величко Світлана Петрівна

ХХ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Учні школи 308 Деснянського району міста Києва вітають з прийдешнім Днем української писемності та мови, яке щороку відзначається в Україні

9 листопада.

"Мова – то серце народу: гине мова – гине народ" Іван Огієнко.

#школа 308

#Міжнародний_день_толерантності

16 листопада у Міжнародний День толерантності маємо чудову нагоду поговорити з учнями про терпимість, людяність і добро.Як навчити дітей толерантного ставлення до інших? Дієвий рецепт і чарівна пігулка існують:навчайте власним прикладом!Ставтеся до кожного з розумінням і повагою, приймайте відмінності інших, говоріть відкрито про розмаїття людей, важливість добра та рівності.

До Дня Гідності та Свободи класними керівниками Скибун О.Г., Гуменюк С.М., Гайшук Л.В., Величко С.П., та педагогом - організатором Піндюрою С.В., проведено низку виховних заходів. Серед них перегляд відеоматеріалів, бесіди та уроки-реквієми. Кожен з педагогів розуміє відповідальність за якісне патріотичне та національне виховання учнів, тому жоден з проведених заходів не залишив байдужими вихованців.

Співавши гімн холодними ночами,

Буквально зрозуміли Ви слова...

І вкрили землю власними тілами,

А душі полетіли в небеса...

Летять у небеса понад домами,

З яких летіли кулі щойно у вас...

Внизу Дніпро тече, і між мостами

Ви тихо відлітаєте від нас...

Кажуть, що бібліотека - це нудно, там же лише книги. Це ви просто не були у справжній бібліотеці.

Учні 9-Б класу відвідали саме таку - бібліотека N 115. Тут неймовірний простір для творчості та натхнення.

Лекція екологічного спрямування, цікаві наукові досліди і навіть театральне дійство, а потім - небажання йти, адже стільки цікавого навколо!

Дякуємо працівникам за позитив та чудові емоції!

 

 

 

 

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства” , яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ось і в нашій школі дана акція стартувала 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок.

Будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням її прав. Так, в закладах загальної середньої освіти проведено чимало заходів на формування учнівської свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства.

6-Б клас на чолі з класним керівником Гуменюк Світланою Миколаївною

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства” , яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ось і в нашій школі дана акція стартувала 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок.

Будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням її прав. Так, в закладах загальної середньої освіти проведено чимало заходів на формування учнівської свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства.

6-Б клас на чолі з класним керівником Гуменюк Світланою Миколаївною

В рамках щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» практичний психолог Деркач Ольга Львівна провела з учнями 7-Б класу заняття «Зупинимо булінг…»

«Математику вже тому вчити треба, що вона розум у порядок приводить», - зазначав М.В.Ломоносов.

Під таким гаслом розпочалася декада математичної освіти «Математичний калейдоскоп » у школі І-ІІІ ступенів № 308.

Учителем Нелеп Т.П. разом з учнями 8-В класу проведений "Конкурс усного рахунку": повторили додавання та віднімання раціональних чисел, ознайомились з онлайн математичним тренажером Прангліміне Міксіке, отримали море задоволення від спілкування з математикою.

Учні 3-Б та 3-В класів виконували математичні фокуси.

6-Б клас разом з учителем Деревянко С.В. розгадував математичні ребуси, підготовлені самими учнями.

11-Б та 7-А класи оформили стіннівки "Математика - цариця наук".

На урок фінансової грамотності у 9-А класі запросила вчитель Пшенична О.Б. Діти виконували інтерактивні завдання, черпали цікаву інформацію.

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

Напередодні Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті померлим від голоду», приуроченій 87-й річниці Голодомору 1932-1933 років в Україні, в школі І-ІІІ ступенів №308 пройшло ряд заходів.

Знов прокинулись ранки холодні.

Дощ хрестами в сніжинках застиг.

Поминаючи мертвих сьогодні,

Ми рятуєм майбутнє живих

26 листопада ,,Thanksgiving Day Fair"

День Подяки 2020 у школі № 308

Відомо, що у процесі вивчення іноземних мов ми пізнаємо культуру тих країн, де ними розмовляють, і навпаки – розкриваючи для себе традиції та звичаї іноземної країни, вдосконалюємо свої мовні навики. Усвідомлюючи це, а також бажаючи висловити вдячність за всі блага у своєму житті були проведені навчально-пізнавальні заходи до популярного у США свята – Дня Подяки.

Червона стрічка - співчуття та надія на майбутнє.

Увесь світ сьогодні приділяє максимальну увагу боротьбі з пандемією коронавірусу. На тлі цього важливо не забувати, що, на жаль, є й інші загрози.

Дискусія "Правда й міфи про ВІЛ/СНІД" учнів 9Б класу

В рамках декади математики 3 грудня у 9-б класі було проведено майстер клас по виготовленню упаковки для новорічного подарунка у вигляді геометричних фігур.

Вчитель математики Пшенична О.Б.

 

 

 

 

16ДнівПротиНасильства

До Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" учні 5-Г класу, на чолі з класним керівником Гайшук Людмилою Вікторівною, підготували стіннівки

Шкільна бібліотека поповнила свій книжковий фонд на 35 книг.

 

 

 

 

#школа I-III ступенів 308 міста Києва

#Захисникам_України_присвячується

#все_буде_добре

В День Збройних сил України від усієї душі бажаємо міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

З великою вдячністю за те, що бережете Україну, за мирний сон, за те, що ви живі, наші Янголи-охоронники!

Обереги для захисників від учнів 9Б класу

У 1-Г класі провели майстер-клас ,,Прикрась свою ялинку"

" The magic world of travelling" Подорож в тисячу миль починається з першого кроку. Сьогодні,10 грудня, відбувся інтегрований урок англійської та німецької мов з учнями 9А класу. Учні робили кроки у світ подорожі. Адже світ - це книга. І хто не подорожував по ньому - прочитав в ній тільки одну сторінку. Св. Августин.

Вчитель англійської мови Роговська Юлія Анатоліївна та вчитель німецької мови Ряба Майя Іванівна

 

 

 

Любов – це відповідальність” – так звучала тема тренінгу в рамках Молодіжного проєкту Y1317 від представників ГО “Національна дитяча рада”, в якому 9 грудня 2020 року взяли участь члени Ради учнівського самоврядування “ДЕСНА” та старшокласники закладів освіти Деснянського району. Актуальні питання комунікативної компетентності та основ формування сімейного бюджету викликали жвавий інтерес учнівської молоді. Юні учасники ставили багато відвертих запитань, на які цікаво та змістовно відповідали тренери Ксенія та Сергій.

У рамках Тижня знань з основ БЖД учнями 9Б класу школи І-ІІІ ст. №308 проведено практичне заняття (з творчим додатком) "Безпечна зима" щодо дотримання правил поведінки у зимовий період

З 14.12 по 21.12 проходить Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Учні 5А класу чудово підготуватись до уроку з основ здоров'я: підготували цікаві доповіді, намалювали прекрасні малюнки а також діти прийняли участь в конкурсі малюнків "Охорона праці очима дітей".

2-А. Свято "Святий Миколай".

Учні 5-г класу на чолі з класним керівником Гайшук Людмилою Вікторівною розказали "Новорічну казку". Герої чарівного дійства:ангели, чортики, Баба-Яга, баба і Кузя, Буратіно і Мальвіна, лісовичок, Новий рік та інші учасники захоплювали чудовою грою.

Перший дистанційний урок Дизайн і технології.

Аплікація з підручних матеріалів (ватні диски, ватні палички, вата, клей, гуаш, картон).

Свята тривають і тривають святкові вітання, які всім дарує учениця 1-В класу Мельниченко Злата Щедрівочку розповідає, з прийдешніми святами вітає!

https://fb.watch/2ZQDbRqeaT/

Це наша початкова школа Для них важливо завжди бути на зв'язку з вчителем. Бо саме так діти відчувають себе частиною шкільної родини.

Уроки фізичної культури в школі нарівні з іншими дисциплінами є відмінним інструментом для всебічного розвитку дитини. Завдяки спорту в дитини розвиваються вміння працювати в команді, дисципліна, лідерство, толерантність і здорова конкуренція. Не кажучи вже про те, що фізкультура — це в першу чергу здоров'я дитини: фізичне та емоційне.Вчителі фізичної культури Панасюк Юрій Леонідович і Кравченко Вікторія В.

https://youtu.be/vNWuCU3uhpw

#Дистанційне_навчення_Школа 308

Учні 6-б класу, члени гуртка «Християнська етика» щедрують вітають з прийдешніми святами !

https://www.facebook.com/groups/593600051367351/permalink/795026781224676/

Урок образотворчого мистецтва для учнів 7-х класів. Вчитель мистецтва Норець Ольга Вячеславівна.

https://youtu.be/UnwoFi28gUI

Відеоурок з образотворчого мистецтва 6 клас "Натюрморт". Вчитель Норець О.В.

https://youtu.be/b1ia1nwqXe4

Виховна година у 9Б "Пам'ятай про Крути... "
Сторінки власної історії потрібно знати. Щоб не повторювати помилок і пишатися нашими героїчними предками!

Вони загинули за Україну»
Вшанування  пам’яті  юнаків, які героїчно загинули у бою  під Крутами  29 січня 1918 року»
11-Б # 6-Б 
Слава їх встає не вмерши,
Ятрить крізь відстані і час.
Було їх триста. 
Триста перший –
І ти,
І я
І кожен з нас.

Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу

Правовий олімп – конкурс кращих знавців права
15 грудня 2020 року з нагоди відзначення  тижня права доцентом кафедри теорії та історії держави і права Людмилою Шапенко разом зі студентами 1-го курсу Юридичного факультету Надією Захарчук та Михайлом Прусом серед учнів старших класів школи І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району міста Києва проведено конкурс з правознавства «Правовий Олімп».
Даний захід відбувся з метою закріплення знань про права, свободи, обов’язки людини і громадянина, підвищення загального рівня правової свідомості та правової культури, а також виховання у підростаючого покоління поваги до права, усвідомлення його цінності та ролі у становленні правової держави і громадянського суспільства.
Конкурс проходив у три раунди, в кожному з яких учні продемонстрували свої знання з правознавства та історії державо- і правотворення в Україні. Найбільш цікавим виявився третій раунд, в якому фіналісти мали можливість виголосити промову на тему: «Україна як соціальна правова держава» та аргументувати власну точку зору щодо подальшого розвитку України на тлі сьогодення.
За результатами трьох раундів переможцями стали Іван Безуглий (І місце), Олександр Кохтюх (ІІ місце) та Данило Юшко (ІІІ місце).

22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані сталася визначна подія в історії нашого народу - урочисте проголошення Акту Злуки: в єдину українську соборну державу об'єдналися Українська Народна Республіка і Західно-Українська Народна Республіка.

«Однині воєдино!»

В той морозний січневий день збулася віковічна мрія українського народу - жити однією сім'єю на своїй землі, в єдиній державі, не розділеній кордонами і не розірваній між ворогуючими державами.

Незважаючи на пандемію, люті морози, велику кількість завдань, відвідування онлайн уроків в зумі, учні 5-А зуміли знайти в собі сили, щоб проявити свою творчість і безумовно виразити свою любов і повагу до нашої Неньки-України.

25 січня 2021 року школі І-ІІІ ступенів №308 м.Києва відбулося засідання Команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми проблемами за участі фахівців Інклюзивно-ресурного центру. Метою засідання було спільне обговорення індивідуальних програм розвитку дітей.

Педагоги та батьки обмінялись інформацією щодо ефективності навчання дітей, розвиток їх емоційно-вольової сфери, взаємовідносин з однокласниками. Обговорили труднощі, які виникають в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами. Під час засідання фахівцями надано консультації та рекомендації з найбільш важливих аспектів організації освітнього процеси.

Робота триває. Адже, тільки завдяки тісній співпраці команди супроводу та батьків можна досягти значних результатів у роботі з дітьми в інклюзивних класах.

До Дня доброти учні 4-В класу створили Смайлики добрих побажань

Година спілкування '' День толерантності ''. 2-А

В рамках декади " Синергія в інклюзії" з учнями 11-В класу була проведена виховна година " Маленька людина з Великим серцем". Історія хлопчика Даніла Полужнікова,переможця проекту "Голос. Діти" (3-й сезон, Росія), який став професійним співаком, виступає на міжнародних конкурсах, фестивалях, дає свої сольні концерти. Особливо учнів вразило виконання пісні " Нас бьют - мы летаем!" ( рос. мовою) на Слов'янському базарі у Вітебську, 2018р.

В рамках декади «Синергія в інклюзії» 03.02.2021р. під керівництвом логопеда Богачук В.В. був проведений тренінг для асистентів вчителів «Дихальна терапія», як засіб ефективної взаємодії асистента та учня. Педагоги отримали практичні рекомендації щодо розвитку мовленнєвого дихання під час роботи з учнями з ООП.

02 лютого курсанткою I курсу ,студенткою Національної академії внутрішніх справ, в минулому ученицею нашої школи ФЕДЕНКО Юлією була проведена профорієнтаційна робота серед учнів 10 класу.

За результатами проведення профорієнтаційної роботи учні виявили бажання вступати до Національної академії внутрішніх справ.

Сьогодні,03 лютого,у нашу школу завітали ювенальні інспектори поліції Бугай Марина Олегівна та Воронюк Микола Степанович,які провели правовий урок учням 11-В та 7-А класів.

Під час бесіди правоохоронці розповіли школярам про їх основні права та обов'язки,а у випадку надання допомоги порадили куди потрібно звернутися у разі необхідності.

Захід до декади «Синергія в інклюзії» на тему: «Толерантність - є невід‘ємною частиною життя» провела Піндюра Світлана Василівна з 11-Б та 6-Б кл.

В рамках проведення Декади «Синергія в інклюзіі» та за рекомендацією шкільного логопеда Богачук Віти Вікторівни з учнями

початкової школи була проведена дихальна гімнастика.

Акція "З надією в серці"

Збір теплих речей, іграшок та усього необхідного триває...

До акції долучилися учні нашої школи.

#школа_308 #акція_з_надією_в_серці

 

 

 

 

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

15 лютого 1989 року завершилась радянська військова інтервенція в Афганістані. Через горнило тієї війни пройшли 160 тисяч українців, 12 тисяч з них отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок.

Окрім афганської, за часів СРСР, українські військові брали участь і в інших локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав - вони виконували «інтернаціональний» обов’язок у Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Ефіопії, Сирії, Анголі, Мозамбіку на острові Куба та в інших «гарячих» точках.

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять усіх загиблих.

#308школа #найкращі #київ #троєщина#15лютого #війна #учасники_бойових_дій_на_території_інших_держав #6-Б_клас #учні #Гуменюк_Світлана_Миколаївна #освіта #виховання #

16.02.2021р.Урок англійської мови у 3 класі. Вчитель Бреус Світлана Олегівна. Тема: ,,Food. Важливість здорового харчування,,

Використання онлайн бази навчальних матеріалів British Council.

На уроці учні вивчали та закріплювали назви продуктів харчування та вчилися використовувати їх у мовленні; вживати слова some\any. Вчитель організувала діалогічне мовлення учнів. Учні вчилися використовувати інтерактивну дошку під час навчання та користуватися інтернетом

Вчитель розширювала філологічний кругозір учнів. Навчала їх спостерігати за явищами англійської мови: фонетичними, лексичними, граматичними. Молодші школярі знайомилися зі світом їх англомовних ровесників: їхніми їстівними звичками.

На уроці розвивали вміння спілкуватися; вдосконалювали якість слухового сприймання, розвивали фонематичний та інтонаційний слух учнів, здатність до імітації. Завдання на уроці сприяли вдосконаленню роботи пам’яті. Формували культуру читання, письма, усного мовлення.

Урок сприяв вихованню розуміння важливості оволодіння англійською мовою і потреби користуватися нею як засобом спілкування. Вчитель прищеплювала повагу до іншомовної культури

Як багато знають діти про правила пожежної безпеки? Чи усвідомлюють вони всю небезпеку від пустощів з вогнем? Інколи словами важко висловитись, але, дивлячись на художні роботи школярів на тему : «Пожежна безпека очима дітей», одразу видно, що підростаюче покоління свідомо ставиться до власної безпеки.

Мова є найважливішим засобом спілкування людей і пізнання світу. Це історія та світогляд народу. Знати, берегти і примножувати рідну мову-обов'язок кожної людини. З нагоди святкування Міжнародного дня мови учні 5-Г класу школи провели тематичний урок, на якому брали участь у вікторині, конкурсі читців віршів.....

25 лютого виповнюється 150 років від Дня народження Лесі Українки. Ювілейний 2021 рік — це нагода говорити про імена Лариси Косач-Квітки, її героїнь та твори в численних подіях.

Валентина Миколаївна Капіца та її учні6-г класу

#Леся_Українка_150_років

#Унікальна_Леся_Українка

26 лютого в Україні відзначають День опору Криму російській окупації, відзначення якого започатковано у 2016 році.

Таким чином Верховна Рада України вшанувала мужність і патріотизм кримських татар.

7-А клас на чолі з класним керівником Деревянко Світланою Вікторівною також провели інформаційну годину на тему "Крим 2014. Подвиг кримчан".

В цей весняний день учні 5А класу, точніше майбутні чоловіки 5А класу хочуть привітати всіх прекрасних жінок нашої школи

Є професія у світі

Серце віддавати дітям

Серце вчителя безкрає

Якби він його не краяв

Хай же вистачить терпіння

Передати їм уміння

А за працю вашу діти

Щиро Вам дарують квіти

Святковий ранок почався не тільки з гарного настрою але і з гарних побажань!

В рамках проведення Декади партнерства та комунікації "Творимо майбутнє разом" школа I-III ступенів №308 Деснянського району міста Києва 09.03.2021 провела захід " Школа-дорога в майбуття". Відеотур ( локації в контексті шкільного життя).

До Шевченківських днів. Урок української літератури в 9 - В класі. Виразне читання творів Тараса Шевченка. Учитель Гончарук Олена Василівна.

В рамках проведення Декади партнерства та комунікації "Творимо майбутнє разом" школа I-III ступенів №308 Деснянського району міста Києва 10.03.2021 провела захід " Школа-дорога в майбуття". Шевченківські читання "Ми- нащадки Шевченка".

https://www.facebook.com/school308/videos/pcb.995486257524315/2825135104411439

https://www.facebook.com/school308/videos/pcb.995486257524315/181928740159369

https://www.facebook.com/school308/videos/pcb.995486257524315/859211474629265

Сьогодні, 11.03.2021 , у третій день Декади партнерства та комунікації

"Творимо майбутнє разом", відбувся захід

"Один день з дитиною".

Батьки мали можливість відвідати zoom урок згідно розкладу.

Весна. У чарівну її музику щодня вплітаються нові звуки, дивовижні мелодії, створюючи неповторну чарівну симфонію. Вона звучить над світом, наповнюючи серця ніжністю, радістю і любов’ю. І ці одвічні, але кожної весни оновлені почуття, підіймають нас над буденністю й несуть у чарівний і дивовижний світ поезії....

11 березня 2021року так зворушливо звучала вона з вуст учнів 5-Г класу на чолі з класним керівником Гайшук Людмилою Вікторівною , приуроченого до Шевченківських днів

У рамках Декади партнерства та комунікації "Творимо майбутнє разом" на платформі Zoom була проведена профорієнтаційна зустріч учнів 9Б класу з представниками навчального закладу - Державний професійно-технічний навчальний заклад «Київське вище професійне училище водного транспорту".

Тема: ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Онлайн- відвідування батьками 4-В класу уроку трудового навчання. Виготовлення пташки-мотанки. Разом зустрічаємо весну.

14 березня - День українського добровольця.

Учні 9Б класу школи І-ІІІ ст. № 308 вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України!

Вітаємо усіх причетних!

В нашій школі продовжує набирати обертів Декада партнерства та комунікації #Творимо_майбутнє_разом!

Велике спасибі батькам учнів за співпрацю! Віримо, що #Все_буде_добре! ОК!

В рамках проведення марафону STEM - весна в закладах освіти, учні 2 Г класу   із задоволенням долучилися та виконали Еко-поробку "Ми перукарі - модельєри". Де не просто ознайомилися з професією перукаря, процесом виготовлення ниток, а також з технікою роботи з ними.

Учні 1-г класу, класний керівник Панченко Т. М., активно працюють під час проведення Декади партнерства "Творимо майбутнє разом" на ГПД. ...Вчусь роботи я все сам, і ракету зроблю САМ... Он-лайн заняття з гурткової роботи провела мама Богдана, Ольга Олександрівна. Діти отримали знання та позитивний настрій. Щиро дякуємо мамі за пророблену роботу.

1В  зустрічає весну

Колективна робота 2Б класу на тему "Зустрічаємо весну".

Гурткова робота
ГАНДБОЛ
Керівник гуртка Гусєва Людмила

Сьогодні, 31 березня, учні школи № 308 прийняли участь у міжнародній міжшкільній конференції в рамках марафону творчих ідей «STEM весна – 2021». На конференції були присутні спеціальний гість пані Ілона Ласота, вчитель з Польщі від ORPEG, пані Наталія Титаренко, вчитель Чернеччинської загальноосвітньої школи I-III ступенів ім. М.В.Пилипенка, пані Ліна Ляпина, вчитель спеціалізованої школи I-III ступенів № 23 Деснянського району міста Києва, пані Світлана Василик, вчитель та керівник гуртка польської мови школи I-III ступенів № 308 Деснянського району міста Києва та Марина Овчиннікова, заступник директора школи I-III ступенів № 308 Деснянського району міста Києва, а також учнів вищеперерахованих шкіл.

На зустрічі учасники познайомилися та поглибили свої знання про великодні традиції та обряди Польщі, порівняли їх з українським традиціями та обрядами.

Все_буде_добре

#наукаВдома

Не втомлюємося творити, досліджувати й надихати

#Дистанційне_навчання#

_Театральний_гурток_

керівник_гуртка_

Піндюра С. В._

#школа I -III ступенів 308_

Інсценізаці__улюблених_

уривків_з_повісті_

“Митькозавр_із_Юрківки_або_

Химера_лісового_озера_»#

Дружба і почуття гумору допомагають героям знайти вихід із будь-якого становища.

Гурткова робота у школі № 308 разом з керівником гуртка Піндюрою С. В. проходить за розкладом!

«Моя майбутня професія: шлях до успіху»

Дистанційне навчання

bottom of page