top of page

10Б клас школи І-ІІІ ст. № 308 від щирого серця вітає з Днем незалежності!!!
Можливо, ми ще не маємо держави про яку мріємо і якою могли б пишатися. Але ми маємо :
країну красивих, чудових, талановитих, працьовитих, енергійних людей;
молодь, яка, народившись вже у часи незалежності, змінює і розвиває нашу країну;
історію, якій може позаздрити будь-яка інша країна світу;
культуру, яка є світовим надбанням.
Пишаймося тим, що ми українці! Мирного вам неба, достатку, спокою та щастя вашим родинам!!! З Днем Незалежності!!!

23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. 
Синьо-жовтий прапор для українців - це символ свободи і боротьби за незалежність.
На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України! 10Б школи І-ІІІ ст. № 308

#Увага_Діти_на_дорозі

7-Б клас

Керівник гуртка ЮІР Піндюра С.В.

Правил дорожніх у світі багато,

Знати їх треба добре, малята.

Правила руху потрібно вивчати,

Щоб небезпечних шляхів обминати! "

У рамках Місячника "Увага! Діти на дорозі!" учні 1 класів взяли участь:

- у вікторині "Чи знаєш ти правила ПДР";

- послухали цікаву казку про «пригоди неслухняних друзів»

- повторили види транспорту і дорожні знаки;

Успіхів у навчанні!!!

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

З нагоди Дня миру у нашій школі пройшли тематичні заходи.

День вчителя - одне із найяскравіших осінніх свят! І пройшов цей святковий День в нашій школі, як завжди, яскраво, весело та креативно!!! Зранку учні 11-х класів влаштували для вчителів справжнє свято – зустрічали вчителів у дворі школи, вітали і дарували святкові сюрпризи. Учні школи заздалегідь готувалися до цього свята: прикрашали шкільні коридори та готували привітання для вчителів.

Після уроків в актовій залі відбувся святковий концерт до Дня вчителя, який підготували учні 1-11-х класів школи та вихованці шкільних гуртків під керівництвом заступника директора з виховної роботи Павлушенко Тетяни Адольфівни, педагога організатора – Піндюри Світлани Василівни та лідерів учнівського самоврядування.

Теплими, щирими словами директор школи Джохадзе Наталія Миколаївна привітала вчителів і вручила почесні грамоти і подяки, вокальними номерами та хореографічними постановками учні школи привітали всіх педагогів школи. Свято принесло гарний настрій та задоволення всій дружній шкільній родині!!!

Напередодні 14 жовтня, Дня захисника і захисниці України, ми згадуємо наших героїв і вшановуємо їхню пам’ять та їхній подвиг.

Учні 10Б класу відвідали Меморіал загиблим киянам-учасникам АТО/ООС - символ героїзму українських захисників. Меморіал, зведений на честь киян, які загинули за свободу України, за її європейське майбутнє.

17 жовтня у парку «Муромець» пройшли змагання команд шкіл Деснянського району патріотичного вишколу-гри «Київ-Козак-Фест 2021».

Нашу школу представляла команда, до складу якої входили учні 10-А класу. Всі учасники показали достойний рівень, до останнього виконуючи завдання вишколу-гри.

Серед 16 команд Деснянського району учні нашої школи посіли 5 місце.

Це чудова нагода цікаво та весело провести час з друзями та однокласниками, виконуючи завдання «Київ-Козак-Фесту» та здобуваючи нагороди!

Вітаємо учасників змагань!

 

 

 

 

18.11.2021 в 3 - Г класі було проведено ZOOM заняття " Кожен із нас - унікальний і особливий"; з

метою допомогти учням розвивати життєві навички позитивної самооцінки, самоусвідомлення й самовдосконалення, уміння спілкуватися в колективі; виховувати толерантне ставлення до інших людей

В рамках декади " Синергія в Інклюзії" практичним психологом школи Деркач О.Л. було проведено профілактичне заняття з учнями 2-А класу на тему:" Усі ми різні! І це чудово!" Діти дивилися і обговорювали мультфільми про колючого їжачка Генрі та дивного пасхального кролика, з якого " вилітали яєчка". А потім діти самостійно виготовляли різнокольорових кроликів. Усі вони різні! І це чудово!

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

Нашим спільним обов’язком є гідно вшанувати вбитих голодом жертв комуністичного режиму і передати пам’ять про трагедію наступним поколінням.

Урок-реквієм "Свіча пам'яті" у 10Б класі

За ініціативи Управління освіти Деснянського району м.Києва у школі другий рік поспіль з 15 листопада по 03 грудня проводиться акція "З надією у серці".

До акції долучилися діти нашої школи,вчителі, адміністрація.

Окремо висловлюємо велику подяку батькам учнів нашої школи за допомогу.

Зібрані учнями,їх батьками,вчителями теплі речі, одяг,взуття,іграшки,книжки,памперси та інші необхідні дітям речі будуть передані до дитячих будинків в зоні Операції Об'єднаних Сил через представників Національної гвардії України.

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Україна посідає перше місце в Європі за швидкістю розповсюдження ВІЛ-інфекції.

Щороку в Україні діагностується від 2 до 3 тисяч хворих на СНІД.

Щоденно в Україні ВІЛ-інфікується 48 осіб, діагноз СНІД ставлять 12 людям, а помирають від СНІДу – восьмеро.

Учні 10Б провели виховний захід "Зупинимо СНІД – поки він не зупинив нас!!!"

03 грудня 2021 року на базі Деснянської районної організації Товариства сприяння Обороні України було проведено військово- спортивні змагання "Юні захисники України" з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та з метою виховання юних патріотів України, духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

Наша 308 школа виборола I I місце

bottom of page